Monday, March 14, 2011

TELUK BATIK JAMBOREE D'DAY.. Part 1









Chief Rahim bersama Terrano.
Dah macam kenderaan kebajikan masyarakat.
Semuga Tuhan saja yang membalasnya.


Sambil menunggu yang lain,
sempat lagi pekena power root.
Yusri nak pow air tu, tapi chif tak bagi.
Macam budak2 la..




Sebanyak 8 buah kenderaan berkonvoi dr Bdr Tasik Puteri ke Teluk Batik.Tu tak kira lagi berapa bnyk keta yg turun dr KL, klu selangor lagi la banyak. Klu dr kedah ke Penang ke, eh lagi la banyak.. malas la aku nak kira.. haha saja nak bagi yang tak join tu jeles.

Sampai di Apartment Bkt Permata, tempat lepak ARB lebih kurang kul 12 la, pastu loading barang, kul 1:00 tghari terus ke Pantai Teluk Batik utk lunch sambil tunggu masa utk collect goodies. ARB amik 5 apartment sebab ada yang bawak family. Kali ini 2 org wanita dan 4 remaja kayuh bersama. (Alamak camne leh lupa amik gambo? nanti aku upload lagi klu ada geng yg amik gambo apartment tu.)


Hahah.. sampai2 jumpa tandas awam. Cantik tak? Lepas kayuh boleh mandi kat sini bro.

Anak sapa la ni ye..

Chif, Hisham dan Yusri.
Kome bersantai ye yop!


Amacam bro.. ada rasa menyesal tak untuk sapa2 yang x join?
(Jgn marah ha.. saja kasik perangat!!)
Best bro, bersantai bersama family.. ramai2 dengan kawan.
Pastu esok kita kayuhhh



Lepas dapat goodies, balik rumah, membuto dari kul 3.30 ptg sampai kul 5.30 ptg.
Bangun tido apo laie.. terjun tiruk kat kolam la..
Bapak dengan anak samo jo.. bapak yang lobih haaa...

Bab Kayuh kita sambung esok la.. tungguuuu....

TAMBAHAN


 Ini la rupa apartment ARB menyewa.. Tmn Bukit Permata.

Sambung ke PART2

8 comments:

jangan bagi saya panassssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tengah panas niiiiiiii!!!!!!!!!!kang tsunami kangggg!!!!!!!

aku pun dok tepi laut gak tapi tak dapat kayuh niii..lu ni betul2 bikin panas la bai!!!

1st time wak tau ada org itali hijauputih.. patut la panas bro, cuba tuko kaler.

sorg lg kaki semput plak.. mcm2 la..

Wak pun tgh panas ni.. sembelit, susah nak kuar

makan la pisang..lancarrr beb

Pengalaman yg menarik.. kayuh x seberapa.. tak sampai 30km pun trail.
Cuma semangat team, family yg datang bersama, susah nak dpt rasa macm ni.

Sejak pakai "BENCI" ni terus jd org italy... fuhhhh

Dear Webmaster,

I came across your blog recently. I wanted to ask if you would please consider placing a link to my website called Biking.com?  

It is a resource for anything and everything bicycling, cycling and trail riding.

If you think it would be of use to your visitors, would you please consider adding a link to my website on your page.

http://www.biking.com Biking.com - the complete biking resource.

Please let me know if you have any questions.

Thanks!

Harry Roger
Biking.com
www.biking.com
harry.roger10@gmail.com

Hi Harry,

sure,why not? and i really appreciated for your dropped here even though this blog is not written in English which i believed you dont understand most of the stories.

I found your biking.com is interesting for bike riders like us here. Again, thanks.

ARB Cycling Team.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails