Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Friday, June 29, 2012

Jamboree Kuntau 17 Jun 2012


Tengok gambo pun dah tau.. memang mendapat sambutan meriah. Dengo cite hampir 1400 riders yang join. ARB sendiri menghantar 18 orang riders. Tapi ada jugak yg tak dapat nak pegi atas sebab2 tertentu di saat2 terakhir.


Tu dia.. Malek.. pergh garang betul muka ko.. Junior ARB si Syafiq pun ada bersama mentor disebelah.

Apa kes ni?

Kat Kuntau pun kena hujan jugak.. apo nak buek.. rodah kan jo...
Hadi kali ni dgn semangat baru sebab frame baru... hehehe

Dah settle dah.. sbb apa gambo si Hadi je yang ada?? sebab dia yang jd cameraman..
ARB punya cameraman x dtg.. so ini je la yang ada untuk di sharekan..

Anyway, tahniah kat semua rider2 yang berjaya settle kayuhan kuntau ni.
Bila la korang nak hilang badi utk lucky draw? kayuh dah laju la jugak..

JOM KAYUH LAGI..

Monday, June 25, 2012

Pecah Peluh Malam 2 - 01/06/12


Jumaat malam Sabtu 1/6 yang lalu, Mula2 8 riders pastu sampai simpang kuar BTP tinggal 7 saje yang nak pecahkan peluh iaitu, Azlin, Semboyan, Wak, member Wak dai Rawang, Din, Wadi Bg, Azmi Orbea. Yang balik tu si Iqmal. Macam biasa satu loop 40++Km, last panjat bukit menara.

Azlin
Azmi Orbea
Wadi BG, Rider paling jauh.. sanggup datang. Terima Kasih Bebanyk.
Mcm biasa, rest di Btg Berjuntai.

Tq semua... Kayuh lagi....

Saturday, June 2, 2012

PECAH PELUH MALAM 19 May 2012


Salam..
Kayuh Pecah Peluh Malam pada 19 May 2012 lalu, ARB ditemani oleh Sifu Nasir (Ijas) KSCC dan rakannya.
bermula lebih kurang jam 9:30mlm, 8 riders kayuh dari Green Valley ke Fruit Valley, Btg Berjuntai, Ijok dan layan bukit menara sebelum pulang semula ke markas.
Lama dah tak kayuh malam. Sesekali layan kena lak melayan corner monyet celah2 hutan sunyi, memang tak dapat digambarkan. Bak Kata Rani, kalau sorang, takde pasal nak lalu sini.
Tapi naya jugak kalau rider semua laju2 belaka, bila kita kat belakang memang macam kayuh sorang2 gak.



Sifu dan camera spt isi dan kulit

Berhenti minum di Batang Berjuntai @ Bestari Jaya.

Jom gerak!!

Terima Kasih Kawan2!
Ada masa kita repeat lagi.

Kayuh Jangan Tak Kayuh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails