Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Tuesday, July 31, 2012

JW MTB Carnival KL 2012 - 8 July 2012


Salam.. Good day, lupa plak nak update JW MTB jamboree ni..
So kali ni, cuma Umar, Adam (anak dia daa..nowdays dah famous dah nama Adam ni-Junior MTB), Hadi dan member dia Yamin wakil ARB. Semboyan tak join nak cerita lebih pun tak boleh.

Antara cerita menarik atau comment utk JW ni dari geng2 yang join ialah.. eh.. macam takde je.. anyway mcm ni la:

1. Trail kureng layan maybe sebab trail becak.


2. Trail tak layan jugak.. sebab jammed dan menolak je..


3. Kata 30km tapi tak sampai pun... nasib tak tak sampai sebab kalau tak, tak melayan jugak. hehe

Biasalah tu asam garam... dengar cite DUSUN Jamboree lagi Haruuu... nasib aku tak pegi.. hehehehe
Anyway teruskan kayuhan untuk hobi yang sihat..

SELINGAN

Umar dan PRCC

Hadi dan Yamin.

Umar and son

Hadi in action.

Umar.

Terima Kasih ..Thank you




Thursday, July 19, 2012

Kayuh Berempat - 23 Jun 12

Salam.. agak lama x update sbb sibuk bebenor ditambah pulak kemalasan yg bertimpa2. Bila rasa rindu dtg, takde masa pun blh lagi diselit2 utk update. Nak jad cerita, pada tarikh ni, 4 org nak ride tu yg jadi kayuh berempat pulun trail berbukit dari tasik puteri ke batu arang,.. memang best sampai semput mamat sorang tu.. alamak tetiba datang malas lak.. sebab malas nak cerita dan menaip.. korang tgk je la gambo2 yg dah masuk mukabuka ARB group...

Hadi, Azlin, Wak dan Zaly



Sudah la tu... kita layan downhill sampai rumah lak...

Jom Kayuh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails