Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Saturday, September 29, 2012

SELAGI ADA KUDRAT!!


SALAM BUAT SEMUA.
Lain macam entry kali ni.. luahan perasaan untuk pemangkin diri sendiri dan kawan yang lain juga.
Takut jadi tabi'i, lena diuilt mimpi..

Back to XTVT kayuh la.. sebelum apa2, minta maaf la kawan2. susah benor nak cari ruang untuk update blog. So kali ni kita bagi lump sum punya cerita.. liputan meluas.. korang jangan pikir blog tak update, ARB tak kayuh.. adoo.. gilo ke nak baring pagi petang siang malam kat umah.. lembu pun rajin mengunyah bro..

KAYUH MERDEKA 31/8/12
So.. lepas raya kena pulak cuti hari merdeka.. so ARB buat kayuhan merdeka bersama2 rakan berjiran Yaafur Bikerz.. ni ha gambo kat bawah ni.. aku cilok dari album Mohd Bikerz.. sorry bro mintak halal ye..
Azlin, Wak, Hadi

Layan 2 beradik.. 2 je.


KAYUH 2/9/12
Tak Ramai.. rasanya 3 riders je, Din Scott (dengar dah layan road pulak..lajuu.), Azlin dan Azman.

Syok betul diaorg ni layan bertiga.. jelessss

KAYUH 8/9/12
Kali ni agak meriah.. ni pun cilok dr Mohd Bikerz hehe..
Umar ada, Joe Yaafur ada, Otai Bro Wazir.. dan Mail pun join...

Lepas kentut, masing2 gelak... apa pun tak boleh.. 

KAYUH 9/9/12
Semalam dah kayuh, hari ni kayuh lagi.. memang power la..
Izam, Azman, Joe, Taib, amik gambo Din Scott..
Diaorg kata diaorg tunjuk umah aku.. takpe aku percaya.. tima kasih.

Pit Stop macam ni ok la jugak..

TAPI kalau mcm kat bawah ni..

Agak melampau bro..

KAYUH 15/9/12 dan 23/9/12
Seronok sungguh... tersengih je kayuh memanjat

Katanya 4 kali pancit kayuh 15/9 ni.. ada toyol tumpang ke??

Bawah ni.. yang lain pegi SBCC jamboree, so yang 3 org ni tak dpt join, kayuh je kat BTP,
ARB dan Yaafur (Rani, Joe dan Mail)

Akhirnya, dapat gak aku update.. yezzzaaa.. bukan apa.. nanti bila2 rasa rindu.. boleh la belek2 blog ni tgk aktiviti2 kayuh kita ye tak??...

So geng.. selagi ada KUDRAT... jom la kita kayuh.. hargai/syukur atas KUDRAT yang Tuhan anugerah kepada kita.. Insyallah.. utk riadah dan sihat.

Sunday, September 9, 2012

4 AUG 2012 KAYUH MALAM RAMADHAN


(Gila lama tak update..)
Sebelum start kayuh.. Umar membuat soal selidik bersama Inspektor Lim Gerak Khas..
Mengambil fakta tunjuk sebab diatas kegagalan Inspektor Lim turun latihan kawad Basikal malam ni.. Apa la Din.. Ni baru betul Janji Capati.. kehkehkeh..

Bro Azman mcm busan je.. ye la.. masa ni rider tak ramai lagi..

Atan, Bro Joe pun ada malam ni.

Bain Pun ada... haaa kan meriah tu..

Dah start dah.. macam biasa, Bro Azmi, Umar, Adam, Joe and son, Bain, Atan, Azman, Semboyan..Ramai jugak.. boleh la layan..




Amacam?? Malam layan offroad.. kira prepare utk burung hantu 2012 la ni..

Ok sahabat.. teruskan kayuhan.. aktiviti sihat ni.. semuga yang sihat bertambah sihat, dan yang mana kurang sihat.. akan kembali sihat.. dan bila dah sihat jangan malas nak kayuh pulak.. karang menyesal..

Adiosss..chaloo betty...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails