Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Wednesday, February 25, 2015

3rd Jamboree Parit Jawa - 14 Feb 2015

 
Wow.. Terbaek la haji Umar.

Salam.. bertemu kembali di Jamboree parit Jowo pulak...
Kali ni seramai 9 riders ARB bergerak menuju ke Selatan.

ON THE WAY....
Abg Man dengan 3 bijik basikal.. bersama Tuan Saad dan Tuan Azlin

Haji Umar pula bertemankan Tuan Ismail

Tuan Rosham Rapidino pula berdua-duaan dengan Tuan Farif

Sementara Hadi pula bergerak Jumaat Malam bersama family tercinta

Begitu juga dengan Rani bergerak bersama family.

DI PARIT JAWA
Oleh sebab Umar dan Mail sampai dulu, depa g collect goodies bag..

Wahh.. sudah sampai homestay ye bang..

Lawa Homestay.. Abg Man pun dah sampai..

Besok nak kayuh, malam bedal macam org tak makan seminggu.. gilo la

HARI KEJADIAN - STARTING POINT
Tu dia,, sudah sampai..

Eh ada bangku la..

Dah siap setting, kita sarap dulu.. malam tadi melantak pun tak kenyang2.. cehh

Dah ready ni..

Ni dah kenapa ni?? adeehhh

AKSI-AKSI RIDER ARB DALAM TRAIL

Abam Man.. steady bro

Abg Ismail kita.. nasib baik ada sponsor ye bang..

Jangan laju sgt bang.. kesian kawan kena tapau jauh tu..

Kejo yop kejo, yang depan tu sengeh je.. aduss tercabar betul rasanya.

AKSI-AKSI NAIK BUKIT
Wa tatak sumbung punya, wa naik bukit sebelah tangan aje

Sampai hati Hadi, ni bukti Rani kayuh kat bukit tau..

Muka ada senyum.. torbaek Rapidino

Champ la Haji..

AKSI-AKSI MENOLAK PULAK..



Kalau kayuh je org kata riak pulak.. sekali sekala join menolak apa salahnya kan..
Abam Farif dan Azlin yang laju pun tolak ye tak?

AKSI-AKSI DOWNHILL LAK..
Abam Mail

Rani

Rosham

Saad

Hj Umar

LAGI AKSI-AKSI RIDER ARB
Abam Man.. pergh lawa gambo ni...

Tuan Azlin.. dia ni terlepas sorang2 ke depan.. laju beno kayuhnya

Hadi..

Eh, masih dibelakang Abg Farif lagi rupanya

Saad.. mcm nak terbang gayanya

AKSI-AKSI DI TERES
Tuan Azlin

Tuan Farif, masih tersenyum.. lazat katanya

Hadi.. jgn serius sgt bro

Tuan Mail

Tuan Rani

Tuan Rosham, seronok katanya,,

Kalau was2, kita play safe je.. tolak pun tak kisah.. janji kayuh sampai habis,, jangan challenge org lain.. 

Tengok gambor2 kat atas tu, seronok betul.. ruginya tak pergi.. huhuhu

DI GARISAN PENAMAT

 Mandrem nak dapat hadiah la ni.. patut asyik luck aje ye

 Ada 2 rider saja dapat hadiah.. Rani dan Rosham (mmg ong la ini orang)..

Ini Rani punya

Ini Rosham punya.


yang lain dapat melantak lagi.. adoohhh boleh pecah perut mcm ni.


Alhamdulillah semua berjalan dengan baik. trail sepanjang 38km saja, walaupun bukitnya boleh tahan, semua ARB ratanya2 settle bawah 3 jam.. kul 11 dah melepak bawah khemah. Jenuh pulak nak tunggu lucky draw start.

Komen semuanya best2.. trail terbaik.. downhill teres bertengkek2 best... cuma kalau boleh banyakkan lagi lucky draw sebab 2 org je dari ARB yang dapat.. hahahaha..

Jumpa Lagi di Jamboree yang lain..
Ride fast but safe bro..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails