Wednesday, November 7, 2012

YCC Lake Princess Fun Ride D'Day - 4/11/2012


Alhamdulillah walaupun bukan ARB yang menjadi host, tapi kami berbangga sebab sahabat kayuh kami Yaafur telah berjaya untuk membawa seramai mungkin kaki kayuh MTB ke laman kayuhan kami (ARB/YAAFUR dan BBB) di Tasik Puteri. Rata-rata, YCC fun ride telah mendapat makluma balas yang positive dari peserta.

Jika anda menjadi follower di ARB Cycling Team Group FB, mungkin anda tahu penglibatan ARB dalam event ini. Walaupun trail hanya 26Km, tapi agak secukup rasa untuk semua golongan dari beginner hingga ke hardcore rider untuk melayan nafsu masing2. Dan sesuai la dengan nama fun ride yang diberi.

Bagi Pihak Yaafur Rakan Kelab kayuh di Bandar Tasik Puteri, ARB ingin menyampaikan rasa terima kasih penganjur kepada semua peserta yang menyokong YCC (Yaafur Cycling Club) Lake Princess Fun Ride.

Next Time jika Yaafur buat lagi, kemungkinan 40KM trail kita hidangkan untuk kaki2 MTB.

Antara aksi-aksi peserta.Junior2 ARB

Luqman@Semboyan Jr.

Adam@Umar Jr.


Antara Marshall2 yang bertugas..Tahniah kepada Yaafur Cycling Club (YCC) yang dapat menganjur satu MTB Jamboree bercorak fun ride dengan jayanya.
Satu acara yang simple ringkas tapi padat dan dapat memberikan kepuasan kepada peserta.

Dan

Tahniah juga kepada anda peserta yang menyokong acara YCC Fun ride ini.

Akhir Sekali..

ARB ingin juga berterima Kasih kepada rider2nya yang volunteer untuk menjadi marshall membantu Yaafur dalam event ini iaitu:

Azlin, Rani, Hadi, Azman, Wak, Paei, Haizat and Son, Bro Azhari, Umar the runner dan Bro Wazir.

  KAYUH SELAGI ADA KUDRAT!!!

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails