Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Wednesday, August 26, 2015

BTP - UNISEL 22 AUG 2015


Assalamualaikum wbt.

Lama betul tak update sejak Ramadhan sampai la habis Syawal. Alhamdulillah, kayuh tetap diteruskan.. tapi tak semua dapat di ceritakan dalam blog ni.

Kali ni, ARB buat kayuhan ke Unisel (dah banyak kali sebenarnya). So pada Sabtu lepas 22/8, seramai 13 org, Rider2 yang berkayuh kali ni:
Bro Azlin, Zaly, Saad, Kim, Izam, Hj Umar, Hisham, Wak, Is, Wak Jr, Asrezam HMR, Saiful dan Kamarul. Atan jd manager cum tukang shoot gambo.

Tayar golek 7:30am dr Salem, pastu kumpul di simpang 3 BTP - Jln Bt arang untuk bersaing2 dgn Wak dan Sham dr Country Home.

Ni dia aksi2 kitaorg.. jgn jeles haa

Simpang 3 BTP

Saad dan Sham
Kim dan Izam

Wak ngontel alon2 yo

Layan..
Relax jap kasi kumpul semula.. depan Fruit Valley.

Dah sampai depan UNISEL.. 
Punyalah nak setting .. Sampai ter tonggeng2 si Epul

Kat sini, decide tak mo lalu Btg Berjuntai dan Ijok.. road landai tak mencabar katanya..
So diaorg patah balik nak main climbing ikut fruit valley dan selekoh monyet..
Berdenyut2 kaki nak follow geng2 laju ni..


Dah sampai simpang 3 nak masuk bt arang..

Sedap betul rasa air tu kan??

Sebelum masuk BTP, singgah kedai pekena roti kosong dgn kari kambing..
mabeles beb..
Alhamdulillah..

Dah siap 45km je..

Terima Kasih semua.. Kipidappp gengg..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails