Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Wednesday, May 4, 2016

OTAI 4 MTB Challenge - 1 May 2016


Salam Geng.. fuhh lama betul tak mengarang. 
Almaklumlah, makin tua makin bnyk komitmen.. namun kayuh tetap kayuh selagi badan masih mampu.

Alhamdulillah, selamat dah event OTAI4 yg ditunggu2. Berjalan dengan baik dan lancar. Cuaca turut membantu. Memang sedap layan trail OTAI4.

Anke dan Apen

Asba,

Kali ni ramai.. dengar ceritanya hampir 1600 riders yang turun. Trail boleh dikategorikan fast trail. Siapa2 yang laju tu mmg syok pulun. Tapi sebab ramai, masa on road kena hati2 jugak. Silap2 berlaga basikal boleh rebah.

Dalam Trail

Bukit apa ntah.. tak perasan lak sign2 yg diletakkan sebab ramai sgt rider, fokus menolak je.. hahaha

Ni pun sama, sempat la bergurau dengan OTAI2 yang awet muda.. no plat kategori 45 ke atas, tapi kulit putih gebu.. tanya apa rahsia awet muda, malu2 pulak nak jawab ye.. patut la berdesup2 ko kayuh.. hahahaha

Suka dengan view ni.. aman damai rasanya..


Masa ni stop jap sebab ada rider crank tercabut.. mintak pinjam tools.. 
no prob.. tapi bila tgk muka si Malik senyum je potong sayur.. terkilan plak..

OO lagi satu, sbb dah lama tak layan event lupa nak bwk extra getah utk ikat botol air, Next time kena ingat otherwise, tukar bottle cage yg betul2 grip. 2 kali botol air tercampak sbb layan downhill punya pasal..

FINISH LINE

Ada bomba.. nak basuh beskal boleh juga

Ramai betul yg Q nak makan kambing golek


Sudah dijangka.. Tahniah Abg Rashid atas podium di OTAI4.

Tahniah kepada Otai2 yg lain yg telah berjaya ke Podium.. semestinya menjadi kenangan manis.

Tahniah juga kepada Penganjur yang bertungkus lumus menyediakan trail, signage2 yg menarik utk dibaca.. dan juga habuan makanan yg sedap2.

Last sekali.. Tahniah kepada rider2 ARB jugak.. you rockk brooo!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails