Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Tuesday, November 19, 2013

Melawat Wak di Country Home - Sg Buaya Trail - 20 Okt 13

Salam Kayuh sahabat..
Agak lama tinggalkan blog ini jadi kekok nak bercerita tentang pengalaman ARB. Tiada update bukan disebabkan kami tidak berkayuh. Kayuh tetap kayuh, bagai post sebelum ini, selagi ada kudrat kayuh tetap diteruskan.

Sebagaimana yang anda semua tahu, ARB agak sibuk dalam penganjuran Jamboree Green Ride pada 5 Januari 2014 akan datang menyebabkan masa agak terhad untuk kami postkan diblog ini. Oleh itu ikutilah perkembangan persiapan ARB Green Ride 2014 kami di Facebook event kami DISINI dan ARB Green Ride blog DISINI.

Dalam kesibukan mencari laluan, kami luangkan masa juga untuk berkunjung ke trail Wak di Country Home.
Korang layan lah gambo kat bawah tu.. Kali ni ada rider dr bt arang, bukan ATAN, tapi NorJaya. Laluan agak berlumpur dan lecak sebab hujan pada malam hari. Takde la jauh sgt, lebih kurang 25km je.
Tak silap ada 13 riders kali ni, Din Scott, Haizad dan anaknya, Norjaya, Saiful, Adam, Izam, Zaly, Anak Sham, Rani, Wak, Azmi dan Lan.

Dah tak sabo nak kayuh ni

Mak Jemah bertengkek2.. puii

Puii lagi.. salah jalan daa.. gostan weiii.. apa barang ni

Lecak dan ada titi jugak..

Rasa macam nak duduk cangkung sambil pegang joran pulak..  syok weii 

Perghh.. kabus lagi.. sejuk je.. tapi badan dah start panas ni..

Tak sampai Sg buaya lagi.. tayar dah berlumus..

Jaya punya saddle prob.. skrew dah loose

Apa lagi dapat lah rest buta..

Ok, dah settle kita kayuh lagi..

Eksen la budak ni bila nampak camera

On d way balik jumpa tok batin minta izin

Haizat kata gambo ni punya color composition cun.,.

Wak kata la kayuh kat new zealand..

Memang terbaik la wak.. Tak sangka wak dah siapkan juadah bila dgr ARB nak dtg melawat.
Terharu siott..

Terima Kasih ye Wak.. mcm ni kena datang selalu. Semuga rezeki wak melimpah ruah..

Dah melantak tak reti2 nak balik ke? keta dah tunggu..

Babai.. 
Bro, lu apasal tak mau kayuh bro? Sedih la wa mcm ni..
Hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails