Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Tuesday, March 24, 2015

MTB Jamboree Balik Pulau 14 Mac 2015


Assalamualaikum wbt..
Bertemu kembali kita ye, kali ni ARB ke Pulau Pinang pulak.. 6 Orang riders menyahut cabaran iaitu, Hj Umar, Bro Azlin, Hadi, Saiful, Malek dan Oren.. Hebat2 semua ni,,Sap sap soi je diaorg kayuh panjat bukit beb.. ngeri nak kayuh dgn diaorg ni..

Diaorg kesana masing2 layan sendiri,, tak dak konvoi2.. sebab ada yang bawak family..
Aku nak cerita lebih2 pun tak reti sebab aku tak pergi.. tukang karut dalam blog saja.. so kita layan gambo je la,,
Hadi dan Malek sempat lagi posing sebelum bergolek..

Dengar kabo, diaorg salah timing, pk 8:30am golek, rupanya 8am.. semua ARB start paling akhir.. rider lain dah masuk trail.. kekekeke padan muko


Tolak pun tolak la.. janji sampai..

Dia dah start bukak zip dan helmet dahhh... muka pun dah ketat tu..

Abg Oren pun dah start bukak Helmet jugak

Tolak basikal pun ada gaya beb..

Ni Lak abang Epul kita.. amik nafas katanya

Pergh Abg Epul kita.. 

Anjing tu sound Epul, gila ke apa kayuh kat sini.. mcm takde tempat lain..
Sebab dia pun tak larat nak panjat. 

Bro Azlin in action..

Hj Umar in action jugak..

Sudah Sampai.. yg lain mana ntah

Wah, dah makan dahh...

Ini la medal nya.. cantik

Haji luck kali ni,.. Tahniah..

Tahniah semua,. diaorg ni ganas sebenarnya..  tak puas kayuh lagi.. esoknya 3 org, Hadi, Bro Azlin dan Haji Umar layan panjat gunung jerai pulak.. adoiii.. jelesnya aku,..

Meh tgk gambo sikit..



Layan dengan Jersy Balik Pulau.. cun lak tu..

Lagi sekali..Syabas betty.. Keep it Up kawan2 semua.. 
Jom kayuhhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails