Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Wednesday, June 22, 2011

Saturday Ride 18 June 2011

Hari sabtu 18/6 lebih kurang 8 pagi, bergolek la tayar 5 riders untuk kayuhan XC. Tak ramai yg turun berkayuh hari ni. Mungkin dah ada plan ride diluar. Biasa la tempat favorite mcm FRIM, KIARA, PCP...  Gambo sebelah ni mencari laluan ke trail lama.. memang lama sungguh tak follow trail ni.

Kayuh punya kayuh laa.. dah siap berpagar dah Highway KLSE ni... ini lah sepatutnya exit ke BTP. Kalau ikut update dari www.btp.freephpnuke.org badan bertindak masih lagi mencucuk developer atas janji pahit diaorg.. mmg hampeh la kalau tak mo buat.. apa pun tak boleh...

Bila dah berpagar.. x reti2 nak cari jalan?
Chif macam dah biasa je buat keje ni? hahaha...
Mesti kaki fly masa sekolah ni..
Dah lepas pagar dah.. dengan senang hati melambai2..

Aik.. dah boleh pakai ke ini KLSE?..
Punya beso bas kilang dah belasah highway ni..

Yang ni lepas dapat layan downhill panjang,
Masing2 tersenyum puas.. meleleh air liur geng GBS..

Perghh.. dah nak sampai garisan penamat.. senyum je chif...
Kalau korang perati belakang chif tu nampak bumbung rumah..
Tu la indah height/block 6 BTP..
Dekat je siottt.. weii kasi bikin la ini exit..
Developer ni tak pikir ke market price rumah sini boleh naik? boleh kasi increase buyer, investment la ni..
kata bangang karang marah .. eh.. teremosi lak.. 
argghhh kayuh beskal lagi baik la..

Monday, June 20, 2011

Capati Ride Episode 12 - ARB+BBB+YAKFUR riders..


Bro Azman dan kuda hijau putih nya..

Lama tak update blog ARB ni.. rindu ke??? hehehehe

Malam Khamis 15/6 yang lepas.. capati ride agak meriah..
12 riders kayuh bersama. Yang penting nak meraikan member dari Country Home 
dengan Orbea baru nya.. hebat.. silau mata memandang.

Umar dan Rizal.. 
Umar dah sampai tp kasut lak tertinggal. Last2 dtg tengok je..

Cikgu dan sahabat Orbea baru..hehehe

Ni stretching ke bersilat bro..

Aboi BBB, orang lama..

Geng Yakfur dh sampai..

Tu dia... berdesup ye.. mentang2 la tak panas...
hehehee

Tahniah dan selamat berkayuh..

KAYUH STILL ON...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails