Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Photobucket

Nice Photos for your eyes

From ARB Cycling Team.

Friday, January 18, 2013

Kayuh 25/12/12

Kayuh kali ni bro Acong dan Hisham.2 beranak dr Country Home join. Kayuh santai seramai 7 org je.. dapat jugak belasah twin tower setelah lama trail ni tak disentuh.  Ok la.. layan je gambo2 ni.


Wednesday, January 9, 2013

Berita Lambat : UPSI X-treme Rainforest MTB Jamboree

As Salam......agak lambat untuk update cerita UPSI...mungkin kesibukan persediaan anak sekolah yang menuntut ruang masa untuk keluarga....KAYOH KAYOH JUGA, FAMILY TETAP NO 1.

Bro Azlin, orang dah siap, dia masih bertuala
UPSI kali ni, ARB tak hantar ramai participants...cuma berlima je.....Rider Otai Jantong Banyak - Azlin Shah, Panoramic Rider - Arani Gllem (perasan), Rider Sakit Jantong - Bro Zulman, Rider Samurai (Ijam) and Azmi Orbea. Berkumpul di Sawit, BTP seawal 6.30am utk ke UPSI. Sampai dalam pukul 7.30am, terus bersiap.

Tayar Golek pukul 8.30am, seperti biasa row yang paling last sekali. Bro Azlin sudah ada perjanjian dengan Bro Malik, nasi beriani kambeng....so starting kene start paling belakang n tidak boleh potong masa road trail....macam macam dia orang ni. Janji enjoy, nak naik podium...kirim salamlah...rider giant dah berbaris. Dapat tengok dorang kayoh n naik podium kira ok lah tu.


Row depan.....berpasak pasak, tak nyabor nak kayoh lah tu
kayoh kayoh...berdesap desup

camni nak ngejor...tengok jelah
Seronok tengok dorang starting.....berteromber laju memasing. Kita orang.....santai santai manja.



Overall...trail UPSI memang best...tapi nak kata lazat berkrim....mungkin ada trail lain yang lebih berkrim..hehehe. Apa apapun, kita layan gambor gambor di bawah.

Road trail 10km
Sangat berdisplin....tolak ramei ramei
Samurai.....styloooo
Nolak lagi...jalan jam......cukup cukup sudah...cukup sampai di sini saja

Azlin....hahahahaha
Anak Syam....sedang meniti titian usang

Azlin kata kayoh uphill ni best
UPSI kali ni...menghidang buah buahan seperti rambutan gading, pulasan  dgn roti gardenia....perghhhhh plus dgn air soda karbonat....di check point.

Senyum dalam kesakitan
Azlin....senyum je...siap cakap ada bukit ke tadi
kejor le dorang kalau boleh
Seperti biasa....kat finishing...rider rider power mestilah sampai dulu....orang lain sampai tengahari, dorang sampai suasana masih pagi...hmmmm...macamana nak jadi macam dorang....xpayahlah...masok jamboreepun categori veteran.....huhuhuhu...

Selesai jamboree penutup 2012.....lucky draw....x berapa bertuah....satupun tak sangkut...



# Foto credit to CMM, Cikgu Nasir, Greenlady, Arani














LinkWithin

Related Posts with Thumbnails