Monday, March 21, 2011

Teres Bergolek..??

Jamboree T Batik minggu lepas tinggal kenangan. Minggu ni ARB nak kayuh santai dengan bermain teres. Dah lama tak jenguk denai-denai dan lorong-lorong Tom and Jerry belaan ARB.


Sampai je tempat pertemuan, tak sangka pulak ride pagi ahad ni mendapat sambutan ramai rider. Kali ni 3 riders dari kaum ibu join sekali, meriah bro...



 Sesampai je teres pertama, selepas rider2 senior membuat demo melayan teres, rider2 junior pun mencuba nasib. Nampaknya nasib tidak menyebelahi 2 riders la.. bergolek diaorg dengan bike. Takpe.. mula2 je tu, lama2 terror la korang. Geng2 senior pun macam tu jugak, saja diaorg takmo cerita. Cover line la tu..


Chif tak sabo2 nak ngetes teres dengan DaBomb nye...



Din... muka puas selepas membalas dendam, ko balas dendam dengan beskal ko ke dengan teres din? Semuga beliau akan lebih mesra dengan beskal beliau lepas ni.
















Masing bersedia untuk long downhill.

Alamak!! apa dah jadi ni bro?
Sapa ni? Takpe2.. saja dah lama tak buat aksi-aksi stunt la tu..

5 comments:

sapa yg tunggang tebalik tu??????? den la kut..he he he

hehehe.. cover line.. nampak mcm tergolek power..

basikal champion pun tergolek ke???

OK tu.. janji champ.. hahaha

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails