Monday, April 17, 2017

Mimaland Mini Jamboree II 2017 - 26 MAR 2017


Antara foto yang terbaek.. nape? sbb ada 3 Kelab atau Team basikal dr BTP di sini. ARB, LCT dan Lemao.

Asba 2 zaman

Fuhh Rani, Abg Farif, Epul kata bangga dapat gambo dengan Champ Oren

Bain dan Anke

OFFROAD BERMULA...

Mcm kenal je.. 

Akmal
Wyne LCT.. anke tinggalkan ye

Asba

Ct relax je.. tak larat org belakang standby utk tolak
Laju si Kim ni
Anke

Mr Hans.. Atan.. aku pun tak berapa nak paham bab Han ni..
Rani the Boss
Fuh Tenangggg
Cik Abg dengan tenang je tinggal kan Kakak kita ni ye.. Steady Mus

Wow, Tahniah Kim and Han, atas podium kali ni.. Han lagikk.. hahaha

Aku tukang karut je.. tak dapat nak join.. sebab bertugas di Selatan Tanahair.. so ni komen2/Feedback ikhlas yg diberikan oleh rider2.. no edit, no copy paste.. . Terima kasih diatas feedback di bawah ni.. harap Organizer dapat terima dengan hati terbuka.. membina ni bang..
=====================================================
Distance: 25km ++ as the event name, Mini Jamboree, anything below 30km would do.

Difficulty: Topografi kawasan ini memang berbukit bukau. Jadi memang telah diduga, akan banyak climbing & downhill.

Mostly, climbing rideable, cuma berlaku gangguan apabila ramai riders yang tersangkut dipertengahan.

Downhill pun lazat, terdapat beberapa trail DH yang agak bahaya serta memerlukan kemahiran. Marshall ada di semua tempat bahaya dan beri advised kepada riders.

Organiser… average la… kita paham … banyak cabaran yang perlu dihadapi… antaranya medal masih sangkut kat kastam on the event day….                      

cuma … penggunaan pelajar sebagai crew agak mengecewakan….
ada yang chiken pun dapat ranking

Parking ok makan ok

Fee pun ok rm40 je

ada yang kene balik sebab cut off time, pun dapat ranking

worst, women no 8 (podium) tu DNF actually

tapi crew fail to identify geng ni

overall trail …. memang best… hampir jatuh hokum “WAJIB Repeat"

Overall: well organised, tapi hick up yang berlaku tu agak critical                      
makan tak sedap            
parking ample, dewan pun selesa
==================================================
So,.. bab trail kira best la kan.. well done Penganjur...

Tahun depan buat lagi, aku nak bergambor dengan dinosaur ni wehhh...

Thank U...Ride fast and safe geng...

1 comments:

I don't know so much about the all over the events of cycling. i know that there are so many events are available all over the world. By watching the pictures of your event, I feel like that was so much pretty and so much charming. Would you please give me some more information about this.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails