Tuesday, May 10, 2011

KLMBH BASH #199 BDR TASIK PUTERI - 8/5/11 D'DAY

KLMBH BASH #199 - Bandar Tasik Puteri - Sunday 8th May 2011

Haris Kelolo (org kuat)
dan Umar semasa briefing.

Umar dan Atan..
Sweaper Mantap..

Bersantai dulu..

Lagi group MTB di BTP.. ceria bersama, penuh kekeluargaan..

Cikgu Shah Aziz yang komited..



PRCC.. Terima Kasih Sahabat!

Strange MTB.. Terima Kasih juga..

Bunga Putih..

Bunga Putih lagi..

Alamak.. yang ni Kumbang putih pulak.. hahaha

Don't worry son.. I'll always with you..
I know Dad.. I'm worry if you give up..
hehehe..

AKSI-AKSI RIDER

Start rolling...
Yang berani dan berpengalaman.. senyum riang melayan teres..

Yang gagah perkasa bertemu dgn ruas..

Hash di Tasik Puteri di sulami dengan bunga2 pemanis..
merangsang kumbang untuk kayuh dengan macho lagi..

20min Bridge.. cukup kukuh.. secara langsung mengeratkan peminat MTB sesama
sendiri. Yang x kenal dh mula kenal. Yg dah kenal bertambah rapat.
Tapi ingat lagu suhaimi mior hassan ye bro.. boleh pandang2, jgn pegang2..

memikul 2 basikal sekali, kiri dan kanan bahu.
Kasih sayang seorang Bapa..
Look son, I never give up!!
Indahnya sukan MTB.. kayuh bersama di pagi hari.
Bak Kata JAMBU " Yg penting kita Enjoyyy..."

1st rider sampai di Downhill Batu. Emir.. (x patut.. hahaha)

2nd rider gap approx 2min.

Between 2 beradik. Take 5 Mike..

Meneruskan 2 Beradik..
Cantik pulak aku tgk frame SCOTT ni.. hehehe

SELINGAN (HARI SEBELUM)

Kerja2 membuat titi dan sign board..

Abg Azhari, Haizat/Jadd Nikon dan Bro Rahim..
Bertungkus lumus

Menilai kekukuhan titi..
Dah macam organize Jamboree pulak..
Eh ada ke? tungguuu...
Korang setuju ke kalau ARB organize Jamboree?
hehehehe... 

Pagi Hash.. 7:30am.. front runner suda masuk

Din KHS dan Cikgu Khairul..
Terbukti kukuh..

Begitulah ceritanya..
UCAPAN Terima Kasih kepada:

1. KLMBH yg sudi memberi laluan untuk ARB memperkenalkan BTP/Teres/Trail Kami.

2. Haris Kelolo, org kuat yang turun padang mengayuh bersama kami mencari route yang sesuai untuk Hash ini.

3. Rakan2 ARB yang meluangkan masa, tenaga dan wang ringgit tanpa apa2 pulangan. Hanya Tuhan
yang dapat membalas jasa anda. Aminn...

Akhir sekali terima kasih pada tuan punya gambar.. korang marah ke aku cilok untuk blog ni?
Kalau marah, amik la semula.."ada aku kisah???" seperti kata JAMBU...

2 comments:

terbaikk wok... congrats..

Saya tercari-cari tempat yang sesuai untuk merakamkan penghargaan dan terima kasih kepada ARB. Setelah dinilai berkali, dirasakan ruang komen kat blog ARB inilah ruang terbaik. Sekalung ucapan syabas dan tahniah kepada ARB - Zaly, Rahim dan semua crew ARB yang telah berbasah peluh untuk menjayakan hash kali ini. Tanpa kesungguhan dan komitmen tuan-tuan, terutama dalam menghadapi dugaan saat-saat akhir, hash BTP mungkin tidak berjalan sebaiknya. Maaf saya pohon di atas kesalahan, kesilapan dan keterlanjuran saya sepanjang tempoh menyediakan hash ini. Yang baik kita kekalkan, kelemahan dan kekurangan kita ambil pengajaran untuk pembaikan pada masa hadapan.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails