Monday, November 22, 2010

Kayuhan 14/11/10 - Reverse Trail

Pada 14/11/10 yg lepas 12 riders berkayuh menggunakan track pada minggu yang sudah.. tapi Chif Rahim cuba membuat kelainan dengan me"reversekan"trail untuk minggu ini. Apakah kesudahannya... semua rider mengatakan trail ini menjadi lebih mantap... awalan yang begitu mencabar diameter hidung untuk tarik nafas.. tetapi kesan tamat yanggggggg.... x yah cite la.. nak rasa datang test kat sini sendiri...


Rizal the Manager.. memerhati riders membuat persiapan.. "ada yg kena rotan
bebudak ni.. lembab sgt!" hahaha


2 riders remaja yang control muka sbb takut kena rotan dgn manager..

Din - "Korang ni klu kayuh tu cuba respek aku sket..
nx time korang bila bukit je. bg aku dulu tau tak?" 


Huyooo.. sudah sampai di puncak bukit!!!


Lepas naik bukit.. kita turun bukit.. nasib baik x terjun terus dlm tasik..

Ini la barisan kitaaaa......!!!!

Dah ponek kayuh ni haaa.. den makan la pulakkk.
Din berkata dlm hati "Yus ni x phm2 ke.. teman dh jeling 10x, ate teman x dipelawe-pelaweee"

Nazri: "Lembab la diarog ni.. tu la mentekedarah banyak, aku lak tukang tunggu.."

Terima Kasih semua..... atas komitmen yang diberikan...
KAYUH ON! ON!..

2 comments:

cepatla update bang....dh tak tahan ni.....asyik asyik yg tu je!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails