Wednesday, March 3, 2010

Pencarian "Private trail" ARB bermula..

Di suatu hari langit yang mendung, angin yg beralun-alun dgn bahang tanah merah estet kelapa sawit diantara bukit gadung dan batu arang seakan-akan x sabar-sabar menyuruh kami melayan trail di sini.

Tapi aku awal2 dah bgtau kat suasana ni.. sabar beb! kami nak survey dulu, x kan nak redah je.. esok lusa ko rasakan la tayar2 kenda meratah badan ko. hahaha... so nak tahu bagaimana part of secret trail ARB yg akan dirasmikan x lama lagi... exclusive dr ARB Cycling Team blog for MTB frenz... saksikan gambar2 kat bwh. Saja aku x mo close up bentuk badan trail.. bg tgk jauh2 je.. biar terliur tgk downhill2nya..


Jgn memandai nak try trail ni tanpa kebenaran ARB

ARB Advisor Bro Rahim during recce..


Bkt "Naga"


Trail 1


Ada nmpk trail downhill kat bwh tu?


Bagi clear sket.. dah nampak tak?

2nd downhill trail.. terselit celah pokok.. pepandai la korang carik.


3rd Downhill trail...


Cun trail hujung tu


4th Downhill trail... perghh...


So.. ini lah part of trail yg aku boleh reveal utk tatapan korang.. tunggu ARB rasmikan dulu, baru leh open kat geng2 lain ek..

2 comments:

kalau gi tgk gi tak yah la

Aik, ada gak yg berhati dengki kat sini.. relax la bro, patut lu bg semangat kat rider2 ni.. lu ni rider ke apa? setakat nk bg comment yg busuk x pyh ler.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails